Rangeerlocomotieven

Onze rangeerlocomotieven zijn uitgerust met de modernste dieselmotoren van bekende fabrikanten. Deze motoren maken gebruik van efficiënte brandstof injectie technologie en optioneel van automatische filterregeneratie. Zo wordt de emissie tot een minimum gereduceerd in overeenstemming met de huidige en toekomstige richtlijnen ter bescherming van het milieu.

Onze rangeerlocomotieven zijn allen uitgerust met wielspin en wielslip beveiligingssystemen zodat de trekkracht bij het accelereren en de remkracht bij het remmen optimaal aangepast worden aan de heersende toestand van de spoorweg. De locomotieven zijn zeer flexibel inzetbaar aangezien ze zowel gebruikt kunnen worden als enkele lok alsook gekoppeld in dubbeltractie met dubbele trekkracht.

Onze rangeerloks bieden een optimaal overzicht door hun ontwerp en alle afmetingen vallen ruim binnen het standaard spoorwegprofiel.

De elektrische en elektronische componenten zijn gemakkelijk bereikbaar door middel van ruim bemeten deuren in de schakelkast binnen in de bestuurderscabine. De bedienings- en controle-elementen zijn overzichtelijk en ergonomisch gerangschikt.

De locomotieven kunnen op aanvraag uitgerust worden met een afstandsbediend radiobesturingssysteem.

Al onze rangeerloks kunnen gecertificeerd worden volgens BOA §18.